Telefon: +40 723.361.107. E-mail: office@electricalc.ro

TERMOVIZIUNE CLĂDIRI, ACOPERIŞURI, TERASE

Termoviziune cladiri rezidentiale si comerciale Termoviziune acoperisuri, terase bloc Termoviziune cladiri comerciale, pereti, punti termice Termoviziune izolatii terase blocuri Termoviziune infiltratii apa

Termoviziune clădiri

Sunteţi preocupaţi de integritatea structurală a locuinţei dvs. sau a unei clădiri pe care doriţi să o achiziţionaţi? Prin TERMOVIZIUNE putem să evaluăm rapid peretele exterior şi izolaţiile, posibilele infiltraţii de apă şi cartografierea acestor zone, existenţa exfolierilor din cauza umidităţii dar şi alte defecte de placare/tencuire, etc.

Pătrunderea apei din exterior, poate dura ani de zile pentru a apărea pe interior. Scanarea termografică va identifica fie daune costisitoare ascunse, sau vă va confirmă că aţi făcut o investiţie bună. Termoviziunea, spre deosebire de alte metode de testare, este o metodă non distructivă şi cel mai mare avantaj este că nu deranjează ocupanţii clădirii.

Vizual un imobil poate părea să fie într-o stare bună spre foarte bună, dar dacă acesta a fost doar cosmetizat pentru vânzare în loc de o renovare completă şi bine realizată?

În realitate multe imobile chiar dacă par noi sau renovate, în timpul unei scanări termografice prin termoviziune putem descoperii viciile ascunse, iar raportul nostru final va oferă capacitatea de a negocia cu succes legat de reparaţiile necesare, înainte de realizarea tranzacţiei.

Serviciile noastre de termoviziune pot fi realizate pe întreg teritoriul ţării, iar modul de colaborare este acelaşi chiar dacă sunteţi o persoană fizică sau o companie. Costul unei anchete anuale este mult mai mic decât o lucrare de restaurare a distrugerilor realizate de o înfiltraţie de apă.

Termoviziune acoperişuri tip terasă

Întreţinerea acoperişurilor tip terasă este vitală atât pentru societăţile comerciale proprietare de imobile cât mai ales pentru asociaţiile de proprietari.

Se estimează că până la 40% din toate acoperişurile tip terasă vor dezvoltă infiltraţii ale apei încă din primul an. Durata medie de viaţă a acestor izolaţii este de 5 - 7 ani, iar în cazul în care sunt corect instalate şi întreţinute corect pot dura chiar 20 de ani.

Mult prea des, cauza infiltraţiilor de apă este lipsa de întreţinere şi a inspecţiilor corespunzătoare. Inspecţii periodice de întreţinere pot corectă anumite deficienţe şi pot creşte în mod semnificativ durata de viaţă a oricărui sistem de acoperiş, dar mai ales va evita costurile neprevăzute ce pot apărea pentru reparaţii.

Cu ajutorul camerei de termoviziune putem scana suprafeţe mari şi detecta cu uşurinţă infiltraţiile de apă în izolaţiile teraselor, oferind un raport precis al stării sistemului de acoperiş existent.

Cum realizeaza termoviziunea acest lucru?

Toate acoperişurile plate (tip terasă) au ca protecţie împotriva infiltraţiilor cu apa provenită de la ploi sau zăpadă un material izolat. Atunci când din diferite motive are loc o infiltraţie a apei, o parte este absorbită de materialul izolant. Apa adăugată în materialul izolant creşte masa termică a acestuia în comparaţie cu materialul uscat.

În timpul zilei, soarele încălzeşte structura acoperişului, iar după apus acoperişul începe să se răcească cedând căldura acumulată.

În cazul în care există o scurgere în membrană izolatoare, în interior va apărea umiditate, iar zolaţia umedă cu masă termică mai mare decât restul structurii acoperişului uscat va păstra căldura acumulată pentru mai mult timp. Din cauza acestei diferenţe, zonele "umede" vor menţine energia termică mai mult decât alte zone, oferind astfel o imagine clară a zonelor afectate.

În urmă acestor anchete termografice, va punem la dispoziţie un raport scris care include imagini în infraroşu, dar şi fotografii în spectrul vizibil ale fiecărei "anomali" găsite. La cerere, putem marca fiecare anomalie suspectă pe acoperiş astfel încât să poată fi uşor de evaluat şi/sau reparate.

Dă-ne un apel pentru a discuta şi programa o inspecţie termografică a imobilului tău! O inspecţie termografică cu o camera de termoviziune va contribui astfel la reducerea costurilor de întreţinere pe termen lung.

FOLLOW US
CONTACT
Tel: 0723.361.107
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Toate drepturile rezervate ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. Copyrights 2018
Proiect implementat de PACT-TECH