Telefon: +40 723.361.107. E-mail: office@electricalc.ro

Termoviziune baterii staţionare UPS

Termoviziune baterii stationare UPS, baterii condensatoareTermoviziunea băncilor de baterii ale UPS-urilor, prin scanarea în infraroşu este o modalitate foarte bună de a efectua o verificare a calității întregului sistem de baterii.
 
Prin termografiere putem observa anomaliile termice în fiecare baterie, conector și borne. Fiecare cablu de interconectare, panoul de distribuție și dispozitivele de protecţie pot fi verificate!
 
Înainte ca o componenta electrică să se defecteze, aceasta se încălzește, iar prin termoviziune putem identifica excesul de căldură al echipamentelor electrice care in mod clar indică defecţiuni cum ar fi: conexiuni slabite, circuite supraîncărcate sau neechilibrate, întreruptoare deteriorate și o gamă largă de alte condiții electrice nedorite. 
 
TERMOVIZIUNEA vedea așadar excesul de căldură, iar personalul de întreținere poate acționa pentru a corecta o problemă înainte ca un echipament să se defecteze și să provoace daune, pericole de securitate și/sau oprirea instalaţiei.
 
Oferta noastră pentru întreţinerea sistemelor de baterii include și:
 măsurarea tensiunii și a curentului
 măsurarea rezistenţei interne
 verificare și strângere conexiuni
FOLLOW US
CONTACT
Tel: 0723.361.107
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Toate drepturile rezervate ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. Copyrights 2018
Proiect implementat de PACT-TECH