Telefon: +40 723.361.107. E-mail: office@electricalc.ro

PREŢURI

Pret termoviziune termografieSuntem constienţi că o evaluare preliminară a costurilor reprezintă interes pentru clienţii noştri şi din acest motiv dorim să fim transparenţi privind preţul serviciilor de termoviziune.

Putem afirma că deţinem în acest moment cel mai bun raport calitate - pret de pe piaţă. Serviciile de termoviziune oferite de noi pot fi taxate la oră, sau pot fi negociate la preţ fix, nu percepem taxe de estimare şi nici de deplasare dacă serviciile solicitate sunt pe raza municipiului Bucureşti.

Suntem obişnuiţi să ne deplasăm oriunde în tară şi în principiu putem aborda orice proiect, cu o programare prealabila. Pentru serviciile de termoviziune solicitate în afara localităţii, în anumite situaţii vom percepe suplimentar o taxă de deplasare de 1 leu/Km.

Orientativ, preţul pentru o zi de scanare termografica este cuprins între 500 şi 1000 euro. Preţurile pentru serviciile de termoviziune oferite, încep totuşi de la 350 lei, dar variază în funcție de dimensiunea proiectului, locația acestuia şi poate fi negociat.

În mod obisnuit descoperim defecte ale echipamentelor şi instalaţiilor înainte ca acestea să producă mari pagube clienţilor noştri şi mai apoi să cheltuiască foarte mulţi bani cu reparaţiile. Din acest motiv ne place să spunem că serviciul nostru nu costă ci se plăteşte singur.

În plus, dorim să menţionăm ca pe perioada contractului veţi beneficia de consultanţă gratuită. Consultanţa este oferită GRATUT şi nelimitat clienţilor noştri, atât prin suport electronic cât şi prin telefon.

FOLLOW US
CONTACT
Tel: 0723.361.107
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Toate drepturile rezervate ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. Copyrights 2018
Proiect implementat de PACT-TECH