Telefon: +40 723.361.107. E-mail: office@electricalc.ro

DESPRE NOI

ALC ELECTRICAL TESTING SRL este o companie de inginerie electrică specializată în domeniul siguranţei electrice. Avem o mare experienţă dobândită în anii de practică şi deţinem toate resursele necesare pentru realizarea de inspecţii, măsurători şi testări de echipamente şi instalţii electrice. Prin urmare, clienţii noştri pot avea încredere că vom putea oferii o inspecţie şi o testare a instalaţiilor conform celor mai noi standarde de siguranţă.


Soluţii pentru orice aplicaţie!

Avem cea mai largă gamă de instrumente de măsurare şi testare din domeniu. Putem astfel să realizăm toate tipurile de testări în instalaţiile electrice şi să alegem instrumentul şi metoda potrivită aplicaţiei dumneavoastră. 

Atunci când alegeți un furnizor de servicii de testare a instalaţie electrice, există mai multe criterii care ar trebui sa le iei în considerare. Este esențial să găsiti un furnizor pe care vă puteți baza şi care să stăpânească foarte bine toate metodele/procedurile prevăzute de standardele relevante din domeniu, pentru realizarea unui serviciu eficient şi de înaltă calitate. 

Mai jos sunt câteva dintre motivele pentru care ALC ELECTRICAL TESTING ar putea fi partenerul potrivit pentru tine.

Compania noastra a fost în creștere încă de la înfinţare şi în tot acest timp am investit o mare parte din veniturile noastre în achiziţionarea de aparatură modernă şi mai ales în dezvoltarea calităţii serviciilor. Aceste investiţii ne-au permis să ne dezvoltam, iar in acest moment suntem capabili să oferim toata gama de testări cerute de reglmentările de siguranţă electrică.

Fiind una dintre companiille unde dezvoltarea profesională a inginerilor noştri este o prioritate, ALC ELECTRICAL TESTING dedicată fiind satisfacţiei clienţilor, poate susţine în acest moment cele mai bune servicii din domeniu.

 

Contactati ALC ELECTRICAL TESTING pentru a discuta modul cum putem adopta cele mai bune soluţii pentru a satisface cerinţele dvs. din punct de vedere al bugetului şi siguranţei în exploatarea instalaţiilor!

FOLLOW US
CONTACT
Tel: 0723.361.107
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Toate drepturile rezervate ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. Copyrights 2018
Proiect implementat de PACT-TECH