Telefon: +40 723.361.107. E-mail: office@electricalc.ro

TERMOVIZIUNE DATA CENTER

Termoviziune Data Center Termoviziune Data Center Termoviziune Data Center

Gestionaţi sau aveţi responsabilitatea pentru întreţinerea predictivă a unui Data Center? Aveţi nevoie de o metodă non-distructivă, la preţuri accesibile pentru a detecta orice problemă potenţială a sitemelor mecanice şi electrice a Centrului de Date?

Nefuncţionare Centrelor de Date nu este o opţiune, iar Termoviziunea este instrumentul potrivit de testarea predictivă a sistemelor electrice şi mecanice care susţin funcţionarea continuă a acestor centre de date.

ALC ELECTRICAL TESTING are soluţiile de care aveţi nevoie pentru a preveni timpii morţi şi prin urmare a economisi timp şi bani!

Funcţionarea simultană a numeroaselor echipamente electronice are ca efect degajarea unei cantităţi semnificativă de căldură. Încălzirea excesivă a componentelor electronice va crește rata de eșec a acestora şi din acest motiv eliminarea acestui exces de căldură de la echipamente este prioritară.

Tot acest efort necesită un consum important de energie electrică și de aceea este extrem de important ca aerul de răcire să fie direcționat în mod eficient pentru a menține echipamentele la o temperatură optimă.Vizualizând serverele, podeaua, pereţi şi plafoane într-un centru de date din orice unghi, eventualele probleme pot fi găsite şi documentate.

Prin termoviziune obţinem informaţii valoroase privind performanţă termică totală a instalaţiei, monitorizare progresivă a instalaţiilor şi depanarea unor probleme de răcire. La fel de nedorită este și situatia în care anumite zone ale unor rack-uri au o temperatura foarte scăzută și altele sunt partial răcite. Termoviziunea este singura metodă care poate demonstra vizual temperatura reală pe o suprafață cu o acoperire de 100%.

Chiar dacă în timpul proiectării unui Centru de Date sunt folosite metode avansate pentru a analiza fluxului de căldură al rack-urilor, o schimbare ulterioară a configuraţiei anulează toate calculele făcute anterior.

Termoviziunea poate verifica rapid dacă noua configurație de rack-uri și echipamente sunt răcite în mod eficient. Scanarea termografică a Centrelor de Date poate astfel confirma dacă fluxul de aer este eficient, pentru că sunt situaţii destul de frecvente cănd aerul de răcire este irosit și suflat direct spre fantele de evacuare.

Echipamente informatice şi sisteme conexe, care ar trebui periodic să fie inspectate termografic:

 sistemele de alimentare cu energie electrică;
 tablouri electrice şi dispozitive de protecţie;
 sisteme UPS şi bancurie de baterii;
 sisteme AAR;
 sisteme de comutare principale;
 sisteme de răcire.

FOLLOW US
CONTACT
Tel: 0723.361.107
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Toate drepturile rezervate ALC ELECTRICAL TESTING S.R.L. Copyrights 2018
Proiect implementat de PACT-TECH